Nieuwsbrief Maart 2017

Nieuwsbrief van maart 2017. Helen Botman op bezoek is een succes. We hebben whisky gecombineerd met eten avond en je kan tegenwoordig broodjes bestellen.

Nieuwsbrief Februari 2017

De nieuwsbrief van februari 2017. Radboud bestaat 1 jaar en we hebben een jubileum menu de hele maand voor 25 euro. Valentijnsdag en grote verhalen!

Het jubileum menu!

In het begin van 2017 konden onze gasten vanwege ons 1-jarig bestaan een keuze maken voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Het resultaat was een top menu!

Een culinair concert

Brasserie Radboud organiseert een aantal culinair concert samen met Helen Botman. Lekkere gerechten worden afgewisseld met fijne muziek.

Nieuwsbrief Januari 2017

Hierbij de nieuwsbrief van januari 2017. In 2017 zijn er een aantal muzikale evenementen. Daarnaast bestaat Radboud 1 jaar en hebben een leuke actie opgezet.

Menu van het Verlangen

Laat u voorafgaand aan de voorstellingen van Spot’70 verrassen met een diner vol liefde

Januari 2017; een nieuw menu!

We hebben onze menukaart weer opgefrist en er zijn een aantal mooie gerechten bij gekomen.
Het menu Radboud hebben we weer helemaal vernieuwd.

Kijk snel op onze menu kaart voor meer toevoegingen.
Of download hier de PDF om het uit te printen.

Vleugelvrouw bij Brasserie Radboud

Unieke concertreeks van Helen Botman bij Brasserie Radboud

Nieuwsbrief Kerst 2016

Het team van de Moriaan en Radboud wensen u fijne kerstdagen en een goed uiteinde. We zijn tijdens de kerst open en daarna gesloten tot 5 januari.

Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December 2016

Hierbij de nieuwsbrief van de Moriaan en Radboud van December 2016. Meer over kerst, over ons diner op donderdag en meer over ons muziekprogramma in januari